Servicii Stomatologice
Complete

Satisfacția Pacientului

Satisfacția pacientilor este unul dintre elementele-cheie pentru succesul clinici noastre, avem peste 1000 de pacienti satisfacuți de serviciile noastre.

Succesul Intervențiilor

Având o rată de succes de 100%. Sărbătorim mereu succesul intervențiilor realizate atât în echipă, cât și alături de pacienții noștri.

Experienta Vastă

Profesionalismul si experiența sunt valorile care ne definesc, Aparatura modernă ne aută sa reusim cu usurintă orce intervenție

Recuperare Rapidă

Durerea, disconfortul si inflamațiile sunt reduse, iar acuratetea laserului asigura protejarea țesutului sanătos din zonele imediat invecinate.

Dental 22 was founded in the first place to create absolutely beautiful smiles.

Prioritatea noastră este să asigurăm un act medical de înaltă calitate, minim invaziv, într-un cadru modern, curat și primitor. De aceea, spațiul nostru este dotat cu echipamente de ultimă generație pentru a le putea oferi pacienților noștri o gamă largă de investigații și proceduri:

Ortodonție, Chirurgie dentară, Odontoterapie, Parodontologie, Implantologie, Protetică, Profilaxie, Fațete Dentare, Cosmetică Dentară.

Suntem de părere că fiecare detaliu este important, de aceea avem grijă să le oferim pacienților noștri o ambianță primitoare și un decor armonios pentru ca vizita la cabinetul stomatologic să fie una plăcută.

În cadrul clinicii noastre, fiecare medic joacă un rol important. Lucrăm zi de zi împreună pentru a asigura atât succesul intervențiilor de rutină, cât și reușita celor mai complexe cazuri clinice.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Fericirea începe
cu un zâmbet

Fațete Dentare

Sunt un strat de material așezat peste dinte pentru a masca culori și forme nedorite ale dinților, îmbunătățind apectul dentar și estetica zâmbetului tău, făcând posibil acel zâmbet perfect

Ortodonție

Este o ramură a stomatologiei specializată în prevenirea și corectarea dinților inestetici, poziționați necorespunzător, ajutând la îmbunătățirea esteticii dentare, la protejarea dinților, gingiilor și a articulației maxilare.

Parodontologie

Se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor gingivale, boli cauzate în urma unei igiene necorespunzătoare și lipsa unor controale riguroase, parodontoza poate duce la pierderea dinților sau a altor probleme de sănătate.

Odontoterapie

Se ocupă cu diagnosticul, prevenția și tratamentul leziunilor carioase, caria dentară este o leziune care distruge structura dințiilor, în stadiile incipiente acestea pot fi observate și prevenite în urma unui control periodic la dentist.

Implantologie

Implantul dentar este o radacină de dinte artificială, un șurub din titan, plasat chirurgical la osul maxilarului în locul unui dinte lipsă ori alterat, Se utilizată pentru a înlocui un dinte sau mai mulți dinți integrându-se perfect în structura osoasă.

Chirurgie Dentară

Este ramura stomatologiei care studiază prevenirea, diagnosticul și refacerea dinților afectați de procesele patologice, traumatisme, defecte din naștere de ordin funcțional și estetic , pentru a le restabili forma, funcția și estetica.

Programul Nostru
bt_bb_section_top_section_coverage_image